LetselschadePunt.nl

We blijven aan verbetering werken. Daarom houdt LetselschadePunt.nl regelmatig Klanttevredenheidsonderzoeken, zodat we de eventuele aandachtspunten mee kunnen nemen. Daarmee zijn we onze relaties nóg beter van dienst en doen we ook nieuwe ideeën op.
Op deze pagina vindt u ervaringen, van een aantal slachtoffers of werkgevers, die zij hebben opgedaan gedurende het letselschadeproces.

Bregje

De samenwerking met Marc Punt en LetselschadePunt.nl verliep prima. Fijn dat Marc de zaak met een “open blik“ aanpakte, alles werd heel helder en duidelijk uitgelegd. Er werd uitgebreid verteld welke stappen ondernomen zouden worden; alle stappen kon ik vervolgens via de mail meelezen zodat ik continu op de hoogte was van de stand van zaken. De communicatie was dus uitstekend. Marc en het secretariaat waren altijd vriendelijk en goed bereikbaar.

Marc is professioneel en erg kundig, ik kreeg een persoonlijk afgemeten advies waarin ik het volste vertrouwen had.

De fysieke beperkingen zijn chronisch dus het is nooit écht afgesloten maar uiteindelijk koos ik in overleg met Marc voor de rust door het letselschadedossier te sluiten. Het beoogde resultaat is wat mij betreft behaald.

Anita van Zoggel

Ik ben erg blij dat mijn oude werkgever Marc heeft aangedragen.

Hoe ik de samenwerking met Marc heb ervaren? In één woord: Excellent! Echt helemaal top.

In het begin duurde het af en toe wel wat lang voordat ik een reactie kreeg maar dit ligt ook wel een beetje aan mijzelf, ik ben nogal ongeduldig. Dit soort zaken regel ik wel makkelijk voor anderen maar als het jezelf betreft dan is dat toch een stuk lastiger. Ook over de aanpak ben ik zeer tevreden. Marc bleef voor mij vechten. Ik kon werkelijk met al mijn vragen bij hem terecht. Marc toonde enorm veel empathie en leefde écht met mij mee. Als ik een vraag had, stelde ik die telefonisch of per mail en had ik binnen no-time reactie.

Nogmaals, ik ben op alle punten zeer tevreden en er is uiteindelijk meer dan het verwachte resultaat bereikt.

Karin Leloup

Het is met woorden niet te beschrijven hoe dankbaar we Marc en zijn team zijn.

Als ik dit in een review zou lezen, zou ik denken dat iemand overdrijft maar iedereen die in een letselschadezaak verwikkeld is, weet hoeveel impact dit heeft op jouw leven en op die van de mensen om je heen.

Bij LetselschadePunt.nl geven Marc en zijn team je niet alleen uitmuntend juridisch advies en bijstand, je bent er een persoon en geen zaaknummer. Ze gaan er met meer dan 100% voor, om voor jou de best mogelijke schadeafwikkeling te behalen. Ze gaan daarbij eerlijk te werk.

Mijn zaak liep 10 jaar via een firma die door mijn rechtsbijstands- verzekering ingeschakeld was. Het probleem met mijn zaak was dat ik geen zichtbaar letsel aan het ongeval had overgehouden, wel erg veel pijn en mobiliteitsbeperkingen. Ik was blij dat ik een rechtsbijstandverzekering had omdat anders niemand mijn zaak had aangenomen. Na 5,5 jaar aan onderzoeken, therapieën en medicatie en zelfs psychiatrisch onderzoek, is er een diagnose gesteld en heb ik een operatie gehad. Ik had met mijn zaakbehandelaar (inmiddels de 4de bij dezelfde firma) een strategie afgesproken om mijn letsel helder in beeld te krijgen. Het duurde echter eeuwig voordat er iets geregeld werd. Ik zou 2 expertise onderzoeken krijgen. Toen de 2e aan de orde was kreeg ik te horen dat, omdat alles zo lang had geduurd, het 2e expertise onderzoek er niet zou komen. Ik moest mijn zaak afsluiten want er was geen sprake van medisch objectiveerbaar letsel.

Ik was het hier niet mee eens en heb talloze letselschadefirma’s in Brabant gemaild. Ze gaven allemaal aan dat ik mijn zaak toch het beste af kon sluiten of dat ze mijn zaak niet in behandeling wilden nemen.  Behalve Marc, hij mailde dat hij graag meer van mijn zaak wilde weten en of het uitkwam dat hij diezelfde dag mij zou bellen. Zo gezegd zo gedaan. Het was een verademing, iemand die me serieus nam.  Marc en zijn team zijn meteen aan de slag gegaan. Het ging zo snel, ik wist niet wat ik meemaakte. Ik kreeg snel reactie op mijn mails en al mijn (vaak moeilijk te definiëren) vragen werden altijd eerlijk en duidelijk beantwoord. Hij gaf telkens aan: jij en je man moeten met 100% achter de schadevergoedingsregeling staan. Ik had dit in al die jaren nog nooit gehoord.

Mijn zaak is uiteindelijk afgesloten met een uitstekend resultaat.  Kortom alleen maar pluspunten voor LPN.

Jeroen van der Meij

Ik ben golfleraar bij Prise d’Eau Golf en ik wist dat Marc in het “letselschade-vak” zat en letselschadeslachtoffers helpt bij het verkrijgen van een eerlijke en rechtvaardige letselschadevergoeding.

Na mijn ongeval heeft slachtofferhulp mij een advocatenkantoor in Emmen toegewezen, wat ik vrij opmerkelijk vond aangezien ik zelf in Tilburg woon.

Omdat LetselschadePunt.nl in Rijen zit, en dus bij mij in de buurt, heb ik op een gegeven moment mijn verhaal met betrekking tot het ongeval besproken met Marc. Hij stelde mij meteen gerust en vertelde me dat hij mij zou kunnen helpen. Marc heeft mij in het gesprek uitgelegd wat de mogelijkheden zijn, hij was rustig en erg duidelijk, bekeek een en ander met een kritisch oog en ik merkte meteen dat hij verstand van zaken had.

Het is gewoon erg fijn, omdat je na zo’n heftig ongeval al genoeg zorgen hebt o.a. over het verlies aan inkomen en het verdere verloop, dat er iemand naast je staat die je door deze periode heen kan helpen en aan alles denkt, tot in het kleinste detail. Ik had meteen het gevoel dat ik op de goede plek zat. Daarom hebben we vervolgens het kantoor in Emmen verzocht het dossier over te dragen aan LPN.

De communicatie met LPN verliep erg goed. Als Marc mij toezegde op de kwestie terug te zullen wanneer er meer informatie ontvangen zou zijn, dan gebeurde dat ook altijd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het hele verloop. Ook de samenwerking en communicatie met het secretariaat was erg goed. Ik ben gewoon erg blij met de hele afwikkeling en dat ik geholpen ben door iemand die mij volledig heeft ontzorgd.

LetselschadePunt.nl krijgt van mij een 5 ***** beoordeling en ik kan dit kantoor iedereen aanbevelen!

Matti Blokvoort

Via mijn oude werkgever ben ik met Marc Punt in contact gekomen. Ik had geen idee hoe mijn zaak aangepakt zou worden aangezien ik geen ervaring had met letselschadezaken. Ik wist dus ook niet goed wat ik moest verwachten. Na mijn ongeval heb ik een aantal weken in het buitenland in het ziekenhuis gelegen. Mijn eerste kennismaking met Marc was in het ziekenhuis in Nederland, kort nadat ik vanuit het buitenland was overgeplaatst. Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het eerste gesprek met Marc waarin hij mij meldde dat de verzekering van de tegenpartij de aansprakelijkheid had erkend. Dat was een hele geruststelling en toen de eerste rekeningen van diverse instanties en behandelaars vanuit het buitenland binnenkwamen, heeft Marc geregeld met de tegenpartij dat deze rekeningen betaald werden. Vervolgens heeft Marc ervoor gezorgd dat ik een voorschot ontving omdat ik ook nog eens te maken kreeg met inkomensverlies en ik onvoorziene kosten moest maken. Dankzij de hulp van Marc en vooral zijn ruime kennis, ervaring en netwerk van mensen in de verzekeringswereld, is deze moeilijke materie naar volle tevredenheid afgehandeld. Ik ben blij met het resultaat. Ik denk dat ik heb gekregen waar ik recht op had alhoewel ik dat van tevoren zelf moeilijk kon inschatten.
Verder kan ik tevreden terugkijken dat mijn gevoel me niet in de steek heeft gelaten en is me ook duidelijk dat, als ik soms een periode niets van Marc hoorde, er achter de schermen keihard doorgewerkt werd. Het persoonlijke contact en de benadering heeft er toe bijgedragen dat ik niet het gevoel heb gekregen een nummer te zijn.
Helaas kon het, van mijn kant, beloofde etentje door alle Corona-perikelen nog geen doorgang vinden maar uiteraard blijft de uitnodiging staan en zullen we, zodra dit weer mogelijk is, snel een hapje gaan eten!

Daan de Wit

Ik ervaar de samenwerking met Marc Punt als zeer positief. Echt een hele fijne samenwerking. Wat ik vooral fijn vind is dat iedereen elkaar gewoon met je en jij aanspreekt en niet zo officieel met meneer/mevrouw en u ed. Het contact is erg persoonlijk en de gesprekken verlopen heel ontspannen. Ik voel me erg relaxed bij Marc. Terwijl hij juist bij de gesprekken met de tegenpartij écht wel zijn mannetje staat en zijn gelijk afdwingt. Iets waar ik zelf niet zo sterk in ben omdat ik dan niet goed uit mijn woorden kan komen en natuurlijk ook de kennis niet heb.

De samenwerking met het hele team loopt trouwens erg gemoedelijk. Ik hoef maar te bellen met een vraag en ik word meteen teruggebeld. Ook mijn mailtjes worden altijd meteen beantwoord.

Mijn zaak is nog lopende maar ik ben heel blij dat ik Marc via mijn werkgever heb aanbevolen gekregen zodat hij mij op alle vlakken kan steunen.

Harry Roggen

In het begin verliep het allemaal wat rommelig. Na 2 of 3 behandelaars heeft Marc mijn dossier opgepakt en sindsdien verliep alles prima. Ik ben altijd goed te woord gestaan en alles ging voorspoedig. Marc heeft het écht goed gedaan. Ik kon hem altijd bellen en kreeg altijd meteen reactie. Ik wist in eerste instantie natuurlijk niet goed wat te verwachten, maar ben tevreden met het resultaat en denk dat het maximale eruit gehaald is. Het is gewoon top verlopen, ik kan er eigenlijk niet meer van zeggen.

Anoniem

Een medewerker van ons heeft een verkeersongeval in het buitenland gehad.  “Via via” zijn wij bij Marc Punt terechtgekomen. Mijn samenwerking met hem is erg goed bevallen. In eerste instantie is er veel communicatie geweest, veel contact over en weer, maar nadat ik alle informatie had aangeleverd en de case bij de verzekeraar terechtkwam, is het proces gaan lopen. Het is moeilijk een letselschadeproces goed op gang te houden, het verloopt vaak erg traag doordat de tegenpartij niet wil meewerken. Ik ben daarom ook blij dat Marc deze gecompliceerde zaak uit handen heeft genomen.

Al met al is het een lang proces geweest maar de uitkomst was goed. Mijn medewerker en wij hebben gekregen waar we recht op hadden en dat is het waar het mij om ging.