LetselschadePunt.nl

We blijven aan verbetering werken. Daarom houdt LetselschadePunt.nl regelmatig Klanttevredenheidsonderzoeken, zodat we de eventuele aandachtspunten mee kunnen nemen. Daarmee zijn we onze relaties nóg beter van dienst en doen we ook nieuwe ideeën op.
Op deze pagina vindt u ervaringen, van een aantal slachtoffers of werkgevers, die zij hebben opgedaan gedurende het letselschadeproces.

Jeroen van der Meij

Ik ben golfleraar bij Prise d’Eau Golf en ik wist dat Marc in het “letselschade-vak” zat en letselschadeslachtoffers helpt bij het verkrijgen van een eerlijke en rechtvaardige letselschadevergoeding.

Na mijn ongeval heeft slachtofferhulp mij een advocatenkantoor in Emmen toegewezen, wat ik vrij opmerkelijk vond aangezien ik zelf in Tilburg woon.

Omdat LetselschadePunt.nl in Rijen zit, en dus bij mij in de buurt, heb ik op een gegeven moment mijn verhaal met betrekking tot het ongeval besproken met Marc. Hij stelde mij meteen gerust en vertelde me dat hij mij zou kunnen helpen. Marc heeft mij in het gesprek uitgelegd wat de mogelijkheden zijn, hij was rustig en erg duidelijk, bekeek een en ander met een kritisch oog en ik merkte meteen dat hij verstand van zaken had.

Het is gewoon erg fijn, omdat je na zo’n heftig ongeval al genoeg zorgen hebt o.a. over het verlies aan inkomen en het verdere verloop, dat er iemand naast je staat die je door deze periode heen kan helpen en aan alles denkt, tot in het kleinste detail. Ik had meteen het gevoel dat ik op de goede plek zat. Daarom hebben we vervolgens het kantoor in Emmen verzocht het dossier over te dragen aan LPN.

De communicatie met LPN verliep erg goed. Als Marc mij toezegde op de kwestie terug te zullen wanneer er meer informatie ontvangen zou zijn, dan gebeurde dat ook altijd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het hele verloop. Ook de samenwerking en communicatie met het secretariaat was erg goed. Ik ben gewoon erg blij met de hele afwikkeling en dat ik geholpen ben door iemand die mij volledig heeft ontzorgd.

LetselschadePunt.nl krijgt van mij een 5 ***** beoordeling en ik kan dit kantoor iedereen aanbevelen!

Matti Blokvoort

Via mijn oude werkgever ben ik met Marc Punt in contact gekomen. Ik had geen idee hoe mijn zaak aangepakt zou worden aangezien ik geen ervaring had met letselschadezaken. Ik wist dus ook niet goed wat ik moest verwachten. Na mijn ongeval heb ik een aantal weken in het buitenland in het ziekenhuis gelegen. Mijn eerste kennismaking met Marc was in het ziekenhuis in Nederland, kort nadat ik vanuit het buitenland was overgeplaatst. Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het eerste gesprek met Marc waarin hij mij meldde dat de verzekering van de tegenpartij de aansprakelijkheid had erkend. Dat was een hele geruststelling en toen de eerste rekeningen van diverse instanties en behandelaars vanuit het buitenland binnenkwamen, heeft Marc geregeld met de tegenpartij dat deze rekeningen betaald werden. Vervolgens heeft Marc ervoor gezorgd dat ik een voorschot ontving omdat ik ook nog eens te maken kreeg met inkomensverlies en ik onvoorziene kosten moest maken. Dankzij de hulp van Marc en vooral zijn ruime kennis, ervaring en netwerk van mensen in de verzekeringswereld, is deze moeilijke materie naar volle tevredenheid afgehandeld. Ik ben blij met het resultaat. Ik denk dat ik heb gekregen waar ik recht op had alhoewel ik dat van tevoren zelf moeilijk kon inschatten.
Verder kan ik tevreden terugkijken dat mijn gevoel me niet in de steek heeft gelaten en is me ook duidelijk dat, als ik soms een periode niets van Marc hoorde, er achter de schermen keihard doorgewerkt werd. Het persoonlijke contact en de benadering heeft er toe bijgedragen dat ik niet het gevoel heb gekregen een nummer te zijn.
Helaas kon het, van mijn kant, beloofde etentje door alle Corona-perikelen nog geen doorgang vinden maar uiteraard blijft de uitnodiging staan en zullen we, zodra dit weer mogelijk is, snel een hapje gaan eten!

Anita van Zoggel

Ik ben erg blij dat mijn oude werkgever Marc heeft aangedragen.

Hoe ik de samenwerking met Marc heb ervaren? In één woord: Excellent! Echt helemaal top.

In het begin duurde het af en toe wel wat lang voordat ik een reactie kreeg maar dit ligt ook wel een beetje aan mijzelf, ik ben nogal ongeduldig. Dit soort zaken regel ik wel makkelijk voor anderen maar als het jezelf betreft dan is dat toch een stuk lastiger. Ook over de aanpak ben ik zeer tevreden. Marc bleef voor mij vechten. Ik kon werkelijk met al mijn vragen bij hem terecht. Marc toonde enorm veel empathie en leefde écht met mij mee. Als ik een vraag had, stelde ik die telefonisch of per mail en had ik binnen no-time reactie.

Nogmaals, ik ben op alle punten zeer tevreden en er is uiteindelijk meer dan het verwachte resultaat bereikt.

Daan de Wit

Ik ervaar de samenwerking met Marc Punt als zeer positief. Echt een hele fijne samenwerking. Wat ik vooral fijn vind is dat iedereen elkaar gewoon met je en jij aanspreekt en niet zo officieel met meneer/mevrouw en u ed. Het contact is erg persoonlijk en de gesprekken verlopen heel ontspannen. Ik voel me erg relaxed bij Marc. Terwijl hij juist bij de gesprekken met de tegenpartij écht wel zijn mannetje staat en zijn gelijk afdwingt. Iets waar ik zelf niet zo sterk in ben omdat ik dan niet goed uit mijn woorden kan komen en natuurlijk ook de kennis niet heb.

De samenwerking met het hele team loopt trouwens erg gemoedelijk. Ik hoef maar te bellen met een vraag en ik word meteen teruggebeld. Ook mijn mailtjes worden altijd meteen beantwoord.

Mijn zaak is nog lopende maar ik ben heel blij dat ik Marc via mijn werkgever heb aanbevolen gekregen zodat hij mij op alle vlakken kan steunen.

Anoniem

Een medewerker van ons heeft een verkeersongeval in het buitenland gehad.  “Via via” zijn wij bij Marc Punt terechtgekomen. Mijn samenwerking met hem is erg goed bevallen. In eerste instantie is er veel communicatie geweest, veel contact over en weer, maar nadat ik alle informatie had aangeleverd en de case bij de verzekeraar terechtkwam, is het proces gaan lopen. Het is moeilijk een letselschadeproces goed op gang te houden, het verloopt vaak erg traag doordat de tegenpartij niet wil meewerken. Ik ben daarom ook blij dat Marc deze gecompliceerde zaak uit handen heeft genomen.

Al met al is het een lang proces geweest maar de uitkomst was goed. Mijn medewerker en wij hebben gekregen waar we recht op hadden en dat is het waar het mij om ging.

Harry Roggen

In het begin verliep het allemaal wat rommelig. Na 2 of 3 behandelaars heeft Marc mijn dossier opgepakt en sindsdien verliep alles prima. Ik ben altijd goed te woord gestaan en alles ging voorspoedig. Marc heeft het écht goed gedaan. Ik kon hem altijd bellen en kreeg altijd meteen reactie. Ik wist in eerste instantie natuurlijk niet goed wat te verwachten, maar ben tevreden met het resultaat en denk dat het maximale eruit gehaald is. Het is gewoon top verlopen, ik kan er eigenlijk niet meer van zeggen.