Het is met woorden niet te beschrijven hoe dankbaar we Marc en zijn team zijn.

Als ik dit in een review zou lezen, zou ik denken dat iemand overdrijft maar iedereen die in een letselschadezaak verwikkeld is, weet hoeveel impact dit heeft op jouw leven en op die van de mensen om je heen.

Bij LetselschadePunt.nl geven Marc en zijn team je niet alleen uitmuntend juridisch advies en bijstand, je bent er een persoon en geen zaaknummer. Ze gaan er met meer dan 100% voor, om voor jou de best mogelijke schadeafwikkeling te behalen. Ze gaan daarbij eerlijk te werk.

Mijn zaak liep 10 jaar via een firma die door mijn rechtsbijstands- verzekering ingeschakeld was. Het probleem met mijn zaak was dat ik geen zichtbaar letsel aan het ongeval had overgehouden, wel erg veel pijn en mobiliteitsbeperkingen. Ik was blij dat ik een rechtsbijstandverzekering had omdat anders niemand mijn zaak had aangenomen. Na 5,5 jaar aan onderzoeken, therapieën en medicatie en zelfs psychiatrisch onderzoek, is er een diagnose gesteld en heb ik een operatie gehad. Ik had met mijn zaakbehandelaar (inmiddels de 4de bij dezelfde firma) een strategie afgesproken om mijn letsel helder in beeld te krijgen. Het duurde echter eeuwig voordat er iets geregeld werd. Ik zou 2 expertise onderzoeken krijgen. Toen de 2e aan de orde was kreeg ik te horen dat, omdat alles zo lang had geduurd, het 2e expertise onderzoek er niet zou komen. Ik moest mijn zaak afsluiten want er was geen sprake van medisch objectiveerbaar letsel.

Ik was het hier niet mee eens en heb talloze letselschadefirma’s in Brabant gemaild. Ze gaven allemaal aan dat ik mijn zaak toch het beste af kon sluiten of dat ze mijn zaak niet in behandeling wilden nemen.  Behalve Marc, hij mailde dat hij graag meer van mijn zaak wilde weten en of het uitkwam dat hij diezelfde dag mij zou bellen. Zo gezegd zo gedaan. Het was een verademing, iemand die me serieus nam.  Marc en zijn team zijn meteen aan de slag gegaan. Het ging zo snel, ik wist niet wat ik meemaakte. Ik kreeg snel reactie op mijn mails en al mijn (vaak moeilijk te definiëren) vragen werden altijd eerlijk en duidelijk beantwoord. Hij gaf telkens aan: jij en je man moeten met 100% achter de schadevergoedingsregeling staan. Ik had dit in al die jaren nog nooit gehoord.

Mijn zaak is uiteindelijk afgesloten met een uitstekend resultaat.  Kortom alleen maar pluspunten voor LPN.