Ik ben golfleraar bij Prise d’Eau Golf en ik wist dat Marc in het “letselschade-vak” zat en letselschadeslachtoffers helpt bij het verkrijgen van een eerlijke en rechtvaardige letselschadevergoeding.

Na mijn ongeval heeft slachtofferhulp mij een advocatenkantoor in Emmen toegewezen, wat ik vrij opmerkelijk vond aangezien ik zelf in Tilburg woon.

Omdat LetselschadePunt.nl in Rijen zit, en dus bij mij in de buurt, heb ik op een gegeven moment mijn verhaal met betrekking tot het ongeval besproken met Marc. Hij stelde mij meteen gerust en vertelde me dat hij mij zou kunnen helpen. Marc heeft mij in het gesprek uitgelegd wat de mogelijkheden zijn, hij was rustig en erg duidelijk, bekeek een en ander met een kritisch oog en ik merkte meteen dat hij verstand van zaken had.

Het is gewoon erg fijn, omdat je na zo’n heftig ongeval al genoeg zorgen hebt o.a. over het verlies aan inkomen en het verdere verloop, dat er iemand naast je staat die je door deze periode heen kan helpen en aan alles denkt, tot in het kleinste detail. Ik had meteen het gevoel dat ik op de goede plek zat. Daarom hebben we vervolgens het kantoor in Emmen verzocht het dossier over te dragen aan LPN.

De communicatie met LPN verliep erg goed. Als Marc mij toezegde op de kwestie terug te zullen wanneer er meer informatie ontvangen zou zijn, dan gebeurde dat ook altijd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het hele verloop. Ook de samenwerking en communicatie met het secretariaat was erg goed. Ik ben gewoon erg blij met de hele afwikkeling en dat ik geholpen ben door iemand die mij volledig heeft ontzorgd.

LetselschadePunt.nl krijgt van mij een 5 ***** beoordeling en ik kan dit kantoor iedereen aanbevelen!