Via mijn oude werkgever ben ik met Marc Punt in contact gekomen. Ik had geen idee hoe mijn zaak aangepakt zou worden aangezien ik geen ervaring had met letselschadezaken. Ik wist dus ook niet goed wat ik moest verwachten. Na mijn ongeval heb ik een aantal weken in het buitenland in het ziekenhuis gelegen.

Mijn eerste kennismaking met Marc was in het ziekenhuis in Nederland, kort nadat ik vanuit het buitenland was overgeplaatst. Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het eerste gesprek met Marc waarin hij mij meldde dat de verzekering van de tegenpartij de aansprakelijkheid had erkend. Dat was een hele geruststelling en toen de eerste rekeningen van diverse instanties en behandelaars vanuit het buitenland binnenkwamen, heeft Marc geregeld met de tegenpartij dat deze rekeningen betaald werden. Vervolgens heeft Marc ervoor gezorgd dat ik een voorschot ontving omdat ik ook nog eens te maken kreeg met inkomensverlies en ik onvoorziene kosten moest maken. Dankzij de hulp van Marc en vooral zijn ruime kennis, ervaring en netwerk van mensen in de verzekeringswereld, is deze moeilijke materie naar volle tevredenheid afgehandeld. Ik ben blij met het resultaat. Ik denk dat ik heb gekregen waar ik recht op had alhoewel ik dat van tevoren zelf moeilijk kon inschatten.

Verder kan ik tevreden terugkijken dat mijn gevoel me niet in de steek heeft gelaten en is me ook duidelijk dat, als ik soms een periode niets van Marc hoorde, er achter de schermen keihard doorgewerkt werd. Het persoonlijke contact en de benadering heeft er toe bijgedragen dat ik niet het gevoel heb gekregen een nummer te zijn.
Helaas kon het, van mijn kant, beloofde etentje door alle Corona-perikelen nog geen doorgang vinden maar uiteraard blijft de uitnodiging staan en zullen we, zodra dit weer mogelijk is, snel een hapje gaan eten!